Žanis Buklovskis labākais marta kopvērtējumā

Martā tika aizvadīti pieci reitinga posmi, kuros ir piedalījušies 39 dalībnieki. Pirmo vietu ar izcīnītiem 48 punktiem ieņēma Žanis Buklovskis, kurš trīs reizes izcīnīja 1. vietu, un pa vienai reizei ierindojās 3. un 5. vietā.

Tikai par 2 punktiem atpalika Ilvars Draulis, kurš spēja iekrāt 46 punktus vienu reizi ieņemot 1. vietu, divas reizes ieņemot 2. vietu un pa reizei 3. un 4. vietu.

Trešajā vietā ar izcīnītiem 30 punktiem ierindojās Haralds Trankals, kurš vienu reizi ierindojās 2. vietā un pa divām reizēm ieņēma 4. un 5. vietu.

Savukārt ceturtajā vietā ar izcīnītiem 24 punktiem ierindojās Uldis Zeitmanis, vienu reizi izcīnot 3. vietu un četras reizes paliekot 5. vietā. Uldim šī bija pirmā reize kopš 2016. gada novembra, kad viņš nav iekļuvis labāko trijniekā.

Katra mēneša trīs labākie spēlētāji saņem Dāvanu kartes no mūsu krodziņa Paddy Whelan’s Irish Pub, kur spēlējam katru ceturtdienu.

Kā arī no mūsu atbalstītāja ElRe, kas katra mēneša labākajiem dāvā dāvanu kuponus. Viss, kas ir saistīts ar elektroniku – tās konfigurēšanu, remontu, atjaunošanu un uzlabošanu – tas viss ir ELRE.LV

Tāpat katra mēneša labāko četrinieks saņem mūsu atbalstītāja ELKOR dāvanu kartes. Visiem licencētajiem šautriņu metējiem ir 25% atlaide Winmau produkcijai ELKOR veikalos.