Ilvars Draulis – labākais aprīļa spēlētājs

Aprīlī tika aizvadīti četri reitinga posmi, kuros ir piedalījušies 25 dalībnieki. Pirmo vietu ar izcīnītiem 36 punktiem ieņēma Ilvars Draulis, kurš reizi izcīnīja 1. vietu, divas reizes 2. vietu un vienu 5. vietu.

Tikai par 2 punktiem atpalika Ulldis Zeitmanis, kurš spēja iekrāt 34 punktus, jo divas reizes ieņēma 1. vietu, vienu reizi ieņēma 3. vietu un vienu 9. vietu.

Trešajā vietā ar izcīnītiem 28 punktiem ierindojās Žanis Buklovskis, kurš trīs reizes ierindojās 3. vietā un vienu reizi ieņēma 5. vietu.

Savukārt ceturtajā vietā ar izcīnītiem 24 punktiem ierindojās Haralds Trankals, vienu reizi izcīnot 2. vietu, vienu reizi ieņemot 4. vietu un divas reizes  paliekot 5. vietā.

Katra mēneša trīs labākie spēlētāji saņem Dāvanu kartes no mūsu krodziņa Paddy Whelan’s Irish Pub, kur spēlējam katru ceturtdienu.

Tāpat pirmais trīnieks saņem dāvanu kuponus no mūsu atbalstītāja ElRe. Viss, kas ir saistīts ar elektroniku – tās konfigurēšanu, remontu, atjaunošanu un uzlabošanu – tas viss ir ELRE.LV

Tāpat katra mēneša labāko četrinieks saņem mūsu atbalstītāja ELKOR dāvanu kartes. Visiem licencētajiem šautriņu metējiem ir 25% atlaide Winmau produkcijai ELKOR veikalos.