Profesionālās Darts Līgas 3. posms

Šo sestdien 30 jūnijā tiks aizvadīts Profesionālās Darts Līgas (PDL) 3. posms uz kuru ir pieteikušies 12 spēlētāji. Zīmīgi, ka šajā posmā piedalīsies trīs no četriem nupat nosauktajiem Latvijas izlases spēlētājiem, kuri pārstāvēs mūsu valsti Eiropas Kausā 2018.

Pēc pirmajiem diviem posmies PDL reitingā spējuši atzīmēties seši spēlētāji. Pārliecinošs līderis ar 150 punktiem ir Kristaps Mickus, kurš svinēja uzvaras abos iepriekšējos posmos.

Otrajā vietā ar 45 punktiem ir Laimonis Naglis, kam ar 42,5 punktiem seko Valters Melderis. Ceturtaja vietā ir Ilvars Draulis (35), piektajā vieta Uldis Zeitmanis (25) un sestajā vietā Žanis Buklovskis (17,5).

Šajā posmā diemžēl nepiedalīsies Valters un Uldis, jo nav Rīgā, bet noteikti tos redzēsim jau nākamajos posmos.

Līdz ar to 3. posmā izsēti būs četri spēlētāji – 1. Kristaps Mickus (1), 2. Laimonis Naglis (2), 3. Ilvars Draulis (4), 4. Žanis Buklovskis (6). Šie spēlētāji automātiski iekļūst ceturtdaļfinālā, bet pārējie spēlētāji tiks ielozēti izslēgšanas spēļu tabulas pirmajā kārtā (astotdaļfinālā). Izslēgšanas spēļu tabula (PDF).

Līdzīgi, kā iepriekšējos posmos visām spēlēm varēs sekot Dertconnect rsisinājumā, kuru izmantojam PDL turnīru vadīšanai, kā arī rezultātu un statistikas uzskaitei. 3. posma profils – izslēgšanas spēļu, rezultātu un statistikas sadaļas būs pieejamas sākot ar sacensību dienu. Pašlaik gan uzturētāji cīnās, lai būtu normāli piejama kopejā PDL spēlētāju statistika pa visiem posmiem kopā. Kamēr posma profilā saite vēl nav sakārtota tikmēr kopējais statistikai varat piekļūt šeit.

Diemžēl šajā posmā vēl nebūs pieejama video translācija, bet sākot ar 4. posmu noteikti atjaunosim finālu video translācijas.

PDL informācija