Mūsu kluba spēlētāji LDO klubu kausā

13. un 14. oktobrī Arkadia SPA viesnīā, Apšuciemā tika aizvadīts LDO klubu kauss. Mūsu klubs šajās sacensībās piedalījās tīri trenniņa nolūkos, jo domas par šā turnīra atbilstību nosaukumam dalās. Taču tas nemazināja vēlmi uzspēlēt un sacensties ar citiem Latvijas šautriņu metējiem.

Mūsu klubu šajās sacensībās pārstāvēja deviņi spēlētāji.

Dāmu konkurencē startēja Ieva Brikmane-Buklovska, kura piedalījās tikai individuālajās sacensībās, jo turnīra nolikums tai liedza startēt citās disciplīnās dēļ tā, ka mūsu klubā ir tikai viena daiļā dzimuma pārstāve. Turnīra nolikums aizliedza piesaistīt citu klubu spēlētājas vai pievienoties citām dāmām.

Ieva individuālajās sacensībās ieņāma augsto piekto vietu ceturtdaļfinālā ar 2:4 atzīstot Zeltītes Strades pārākumu, kura vēlāk ierindojās otrajā vietā.

Dāmu sacensību rezultāti

Kungu konkurencē pirmajā dienā, kad tika spēlētas individuālās un pāru sacensības nomūsu kluba piedalījaš astoņi spēlētāji – Žanis Buklovskis, Uldis Zeitmanis, Jurijs Botvinko, Valters Melderis, Haralds Trankals, Atis Bialkovskis, Aleksandrs Līgotnis un Zigmunds Krauklis.

Individuālajās sacensībās augsto 5. vietu ieņēma Haralds, kurš ceturtdaļfinālā ar 0:4 atzina Riharda Tomašicka pārākumu, kurš beigās ieņām 2. vietu individuālajās sacensībās. Uldis ieņēma 9. vietu astotdaļfinālā ar 3:4 piekāpjoties Raimondam Jankūnam. 17. vietā ierindojās Jurijs , Valters un Žanis . Savukārt Atis, Aleksandrs un Zigmunds nekvalificējās izslēgšanas spēlēm.

Pāru sacensībās Žanis duetā ar Uldi spēja izcīnīt otro vietu, lai gan pavisam nedaudz pietrūka līdz zeltam, jo netika realizētas astoņas mačbultas. Rezultātā zaudējums ar 4:5 pret Laimoni Nagli un Aivaru Šutku. Vēl Zigmunds ar Aleksandru izīnīja 9. vietu. Savukārt Jurijs duetā ar Haraldu un Valters duetā ar Atis nekvalificējās izslēgšanas spēlēm.

Svētdien komandu sacensībās piedalījās tikai četri mūsu kungi jeb viena komanda – Žanis, Uldis, Jurijs un Haralds. Apakšgrupā mūsu komanda izcīnījas divas pārliecinošas uzvaras ar 9:2 pār NB Darts un Vecumnieki 2 komandām un ar 3:9 piekāpās Priekules komandai ieņemot otro vietu grupā. Izslēgšanas spēļu astotdaļfinālā mūsējiem galīgi negāja dubultie un ar 4:9 tika atzīts Bauskas komandas pārākums, kuri vēlāk ieņēma pirmos vietu kungu komandu sacensībās.

Kungu sacensību rezutāti

Tādējādi kopvērtējumā mūsu kluba kungi iekrāja 28 punktus un ierindojās 4. vietā.