Mūsu spēlētājiem labi sasniegumi Liepājas Kausā 2018

Pēc ilgiem gadiem tika aizvadītas Latvijas reitinga sacensības šautriņu mešanā Liepājas Kauss 2018, kurš no 27. – 28. oktobrim tika aizvadīts Liepājas Olimpiskā Centra manēžā.

Sestdienā tika aizvadītas individuālās sacensības, kurās piedalījās 40 dalībnieki kungu konkurencē, 16 dāmu konkurencē un pa 9 junioru un jauniešu konkurencē.

Mūsu klubu šajās sacensībās pārstāvēja Ieva Brikmane-Buklovska, Žanis Buklovskis, Uldis Zeitmanis, Haralds Trankals, Kirils Staruhins, Valters Melderis un Atis Bialkovskis.

Dāmu konkurencē Ieva apakšgrupā izcīnīja vienu uzvaru un piedzīvoja divus zaudējumus. Apakšgrupā vēl divām spēlētājām bija pa vienai uzvarai, bet dēļ sliktākas legu attiecības Ieva ieņēma 4. vietu grupā un nekvalificējās izslēgšanas spēlēm sacensībās ieņemot 13. vietu.

Kungu konkurencē līdz 5. vietai aizcīnījās Žanis un Uldis. Uldis spēlē par iekļūšanu pusfinālā ar 3:4 piekāpās Rihardam Tomašickis. Savukārt Žanis ar identisku 3:4 piekāpās nākamajam turnīra uzvarētājam Oskaram Kuzmanam.

Valters aizcīnījās līdz 9. vietai un astotdaļfinālā ar 2:4 atzina Aigara Strēļa pārākumu. Tikmēr Kirils un Haralds piedzīvoja zaudējumus izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā un ieņēma 17. vietu. Kirils ar 0:4 piekāpās Latvijas reitinga līderim Kristapam Mickum, bet Haralds ar ar 2:4 atzina Jāņa Kupša pārākumu. Atis individuālajās sacensībās nepiedalījās.

Svētdienā pāru sacensībās mūsu klubu pārstāvēja divi dueti – Valters ar Ati un Haralds ar Uldi. Abi mūsu dueti ielozējās vienā apakšgrupā, kurā svinēja uzvaras pār citu klubu duetiem un savstarpējā spēlē Valters ar Atis ar 3:2 pārspēja Haraldu un Uldi attiecīgi ieņemot pirmās divas pozīcijas apakšgrupā.

Uldis ar Haraldu aizcīnījās līdz 1/4 finālam, kurā ar 0:4 atzina nākamo čempionu Riharda Tomašicka un Aivara Šutkas pārākumu. Uldim ar Haraldu 5. vieta turnīrā.

Savukārt Atis ar Valteru aizcīnījās līdz 3. vietai, pusfinālā ar 1:4 atzīstot Jāņa Kupša un Ulda Buļko pārākumu.

Kungu rezultāti

Dāmu rezultāti

Jauniešu un junioru rezultāti

Nākamās sacensības jau pēc divām nedēļām, kad tiks aizvadītas lielākās sacensības Latvia Open 2018. Sacensības notiks Bellevue Park Hotel Riga.