Profesionālās Darts līgas 5. posms un kvalifikācijas nosacījumi

Jau šo sestdien tiks aizvadīts Profesionālās Darts līgas 5. posms uz kuru ir pieteikušies desmit dalībnieki.

PDL 5. posms notiks 20. oktobrī Pool house “BAMS” telpās Cēsu ielā 18, Rīga. Zāle būs pieejama no 12:00. Spēlētāju reģistrācija un izloze līdz 12:30 un spēles sāksim 13:00.

Pieteikto spēlētāju saraksts pieejams PDL 5. posma sadaļā. Kā jau ierasts arī visām spēlēm būs iespējams sekot on-line Dartconnect turnīra portālā.

PDL 5. posmā tiks izsēti četri labākie spēlētāji pēc kopvērtējuma reitinga, bet pārējie dalībnieki ielozēsies izspēļu sistēmā. Izsētie spēlētāji (PDF).

Ņemot vērā, ka pirmajā sezonā mums ir salīdzinoši neliels dalībnieku skaits, tad esam izlēmuši arī pamainīt finālturnīra kvalifikācijas nosacījumus. Protams, ja kādam, kurš ir piedalījies vismaz vienā no PDL posmiem ir kādi iebildumi, tad droši sazinieties ar mums, lai varam izdiskutēt radušās neskaidrības, nonākt pie kopēja slēdziena un nepieciešamības gadījumā, vēl kaut ko pamainīt.

Finālturnīra kvalifikācijas nosacījumu izmaiņas:

  • Finālturnīrā tiek samazināts dalībnieku skaits no 24 uz 20 dalībniekiem.
  • Finālturnīram automātiski kvalificējas 12 spēlētāji – katra posma uzvarētāji (max 6 spēlētāji) un pārējie pēc PDL kopvērtējuma reitinga līdz tiek aizpildītas visas 12 vietas.
  • Ja pēc PDL 6. posma kopvērtējuma reitingā ir mazāk par 12 spēlētājiem, tad tiek palielināts kvalifikācijas turnīros izspēlējamo vietu skaits.
  • Kvalifikācijas turnīrā tiek izspēlētas 8 vietas uz finālturnīru
  • Finālturnīrā tiek izsēti četri labākie spēlētāji pēc PDL kopvērtējuma reitinga un tie jau sev nodrošina vietas 1/4 finālos
  • Savukārt pārējie 8 no reitinga tiek izsēti 1/8 finālā atkarībā no ieņemtā reitinga un tiem pretī tiks ielozēti 8 spēlētāji pēc kvalifikācijas turnīriem.
  • Spēlētājiem, kuri ir piedalījušies vismaz divos PDL posmos tiek samazināta maksa kvalifikācijas turnīros no 22,00 EUR uz 15,00 EUR to sadalot sekojoši: 5,00 EUR organizatoriskie izdevumi, 10,00 EUR tiek ieskaitīts finālturnīra balvu fonda uzkrājumā.
  • Pieņemts lēmums atļaut arī piedalīties kvalifikācijā spēlētājiem, kuri nav piedalījušies nevienā no PDL posmiem nosakot dalības maksu 25,00 EUR par katru kvalifikācijas turnīru, to sadalot sekojoši: 5,00 EUR organizatoriskie izdevumi, 20,00 EUR tiek ieskaitīts finālturnīra balvu fonda uzkrājumā.

Ņemot vērā šīs izmaiņas, tad eksperimentālā kārtā šo piektdien (19.10.) līdz plkstn. 20:00 var pieteikties vēl divi dalībnieki PDL 5. posmam sazinoties pa e-pastu un veicot dalības maksas apmaksu.

Jautājumu un neskaidrību gadījumā zvaniet 26406200 vai rakstiet uz pdl@paddydarts.v