Žanis Buklovskis labākais arī novembra mēneša kopvērtējumā

Novembra mēneša reitingā tika iekļauti četri posmi. Pirmo vietu ar izcinītiem 42 punktiem ieņēma Žanis Buklovskis, kurš divas reizes izcīnīja uzvaru un pa vienai reizei ierindojās otrajā un trešajā vietā. Žanim šis jau ir ceturtais mēnesis pēc kārtas, kad tiek ieņemta pirmā vieta mēneša kopvērtējumā, kā arī tā ir 7 reize šogad aizvadītajos 10 kopvērtējuma posmos.

Otrajā vietā ar izcīnītiem 38 punktiem ierindojās Ilvars Draulis, kurš vienu reizi svinēja uzvaru, vienu reizi ieņēma otro vietu un divas reizes ierindojās trešajā vietā.

Trešajā vietā ar 30 punktiem ierindojās Uldis Zeitmanis, kuram ir divas otrās vietas, veina ceturtā un viena piektā vieta. Uldis sev trešo vietu mēneša reitinga kopvērtējumā nodrošināja pēdējā posma ceturtdaļfinālā pārspējot tiešo konkurentu Valteru Melderi, kurš rezutātā ar izcīnītiem 20 punktiem ierindojās kopvērtējuma ceturtajā vietā. Valteram novembrī viena pirmā un divas piektās vietas.

Katra mēneša trīs labākie spēlētāji saņem Dāvanu kartes no mūsu krodziņa Paddy Whelan’s Irish Pub, kur spēlējam katru ceturtdienu.

1. vieta saņem 20 EUR dāvanu karti
2. vieta 15 EUR dāvanu karti
3. vieta 10 EUR dāvanu karti.

Tāpat pirmais trīnieks saņem dāvanu kuponus no mūsu atbalstītāja ElRe. Viss, kas ir saistīts ar elektroniku – tās konfigurēšanu, remontu, atjaunošanu un uzlabošanu – tas viss ir ELRE.LV.

1. vieta saņem 20 EUR dāvanu kuponu
2. vieta – 10 EUR dāvanu kuponu
3. vieta 30% atlaidi pakalpojumiem

Tāpat katra mēneša labāko četrinieks saņem mūsu atbalstītāja ELKOR dāvanu kartes. Visiem licencētajiem šautriņu metējiem ir 25% atlaide Winmau produkcijai ELKOR veikalos. Oktobra reitinga labākie spēlētāji saņēma sekojošas dāvanu kartes:

1. vieta – 20 EUR
2. vieta – 15 EUR
3. vieta – 10 EUR
4. vieta – 5 EUR

Labāko spēlētāju apbalvošana notiks 6. decembrī pirms decembra reitinga pirmā turnīra.