17. janvārī sveiksim 2018. gada sezonas labākos spēlētājus

Ceturtdien 17. janvārī Vecrīgas krodziņā Paddy Whelan`s Irish Pub, Grēcinieku iela 4 tiks aizvadīts jaunās sezonas trešais posms, bet pirms tā mēs sumināsim pagājušās 2018. gada sezonas labākos spēlētājus gan pēc reitinga, gan pēc statistikas rādītāja un protams neizpaliks bez ikgadējā svinību galda. Laipni aicināts ikviens kurš ir piedalījies mūsu turnīros vai plāno piedalīties, lai redz kā tad suminām labākos 🙂

Sezona kopumā mums ir padevusies branga, arī statistikas bagāža mums ir iekrāta ne pa jokam.

Pagājušā sezonā mūsu turnīros ir piedalījies 71 dalībnieks (te gan nerēķinām pirms Latvia Open iesildošo turnīru). Kopumā gada garumā tika aizvadīti 47 turnīri un visvairāk tos apmeklējis ir Uldis Zeitmanis piedaloties 45 posmos. 43 posmus apmeklēja Žanis Buklovskis un 41 posmu Ilvars Draulis.

Kā jau minējām sezonas sākumā, tad šogad apbalvojam kopvērtējumā labākos sešus spēlētājus.

Pirmajā vietā ar izcīnītiem 394 punktiem atrodas Žanis, kuram kopumā šai sezonā ir svinējis uzvaru 17 posmos un 7 reizes atzīts par labāko mēneša spēlētāju no 11 mēneša reitingiem (jūnijs un jūlijs tika rēķināts kopā).

Otrajā vietā tikai ar 10 punktu deficītu jeb izcīnītiem 384 punktiem ierindojās Ilvars Draulis, kuram pagājušā sezonā ir uzvaras 14 posmos un 2 reizes ir atzīts par mēneša labāko spēlētāju.

Trešajā vietā ar 304 punktiem ierindojās 2017. gada sezonas labākais spēlētājs Uldis Zeitmanis, kuram ir uzvaras 4 turnīros un 2 reizes ir atzīts par mēneša labāko spēlētāju.

Ceturtajā vietā ar 218 punktiem ierindojās Haralds Trankals kurš svinēja uzvaru vienā posmā, kam ar 197 punktiem seko Valters Melderis, kuram ir uzvaras 5 posmos. Un laureātu sešinieku ar 130 punktiem noslēdz Atis Bialkovskis, kuram augstākā ir 3. vieta, kuru izdevās izcīnīt 2 reizes.

Statistikā par augstāko nobeigumu nevienam tā arī neizdevās pārspēt Haralda nobeigumu no 167, lai gan sezonas beigās daudzi pielika pūles, lai šo pārspētu. Kopumā Haraldam 14 reizes ir padevušies nobeigumi virs 100. Visvairāk nobeigumi virs 100 ir padevušies Ilvaram Draulim 24 reizes, bet kopumā mūsu spēlētāji to ir paveikuši 112 reizes.

Savukārt ātrākais legs ar 11. šautru ir padevies Žanim divas reizes. Vēl ar 12. šautru pa reizei ir pabeiguši Ilvars Draulis un Jānis Kalniņš. Kopumā Žanim līdz 18. šautrai ieskaitot ir pabeigti 115 legi, Ilvaram tādi ir 97 legi. Savukārt pārējiem ir ievērojami mazāk.

Maksimumos jeb 180 pārliecinošs līderis ar 66 maksimumiem ir Žanis, kurš spēja uzrādīt otro augstāko rezultativitāti kopš 2012. gada, kad sākām uzskaitīt maksimumus. Augstākais rādītājs bija 2013. gadā Madaram Razmam, kad tas maksimumus guva 101 reizi. Otrais šajā rādītājā ar 21 maksimumu ir Ilvars, bet trešais ar 16 maksimumiem Valters. Kopā pagājušā sezonā maksimumi tika gūti 170 reizes, kas ir trešais rezultatīvākais rādītājs pēdējos septiņos gados.

Šogad arī tika ieviestas jauni statistikas rādītāji. Sākām uzskaitīt nobeigumus ar Bulli, kas vislabāk padevās Uldim Zeitmanim 12 reizes. Otrais šajā rādītājā ar 7 Buļļiem ir Atis un trešais ar 6 Buļļiem ir Valters. Kopumā pagājušā sezonā esam reģistrējuši 49 nobeigumus ar Bulli.

Tāpat arī uzskaitījām arī mazos maksimumus, kas ir 177, 174 un 171 kurus summējām un arī šajā rādītājā labākais ar 13 maksimumiem ir Uldis, kurš 12 reizes iemeta 177 un vienu reizi 174. Kopumā šādi maksimumi tika gūti 35 reizes.

Sezonas līderi tiks apbalvoti ar balvām no Paddy Whelan`s Irish Pub, dāvanu sertifikātiem no mūsu atbalstītāja ELRE.lv, dāvanu kartēm no Elkor Sport un piemiņas balvām. Un protams jau tradicionālais kopgalds no mūsu kluba, kas ir gan par godu līderiem gan arī tādējādi iesvinām jauno gadu.