Žanis triumfē arī Paddy Whelans premjerlīgas finālturnīrā

19. maijā Vecrīgas krodziņā Paddy Whelan’s Irish Pub tika izspēlēts Paddy Whelans Premjerlīgas fināla turnīrs, kuram bija kvalificējušies 12 no 14 dalībniekiem. Četri labākie spēlētāji pēc regulārās sezonas rezultātiem automātiski kvalificējās ceturtdaļfināliem – Žanis (1), Valters (2), Uldis (3) un Haralds (4). Savukārt 5. līdz 12. vieta savā starpā izspēlēja astotdaļfināla kārtas spēles. Tāpat arī tika izspēlēta katra atsevišķa vieta no pirmās līdz divpadsmitajai.

Fināls

Finālā līdz 16 legu uzvarai, bez lieliem pārsteigumiem, savā starpā tikās Žanis (1) un Valters (2), kuri arī regulārās sezonas beigās ieņēma pirmās divas vietas. Šajā duelī pārāks izrādījās Žanis, kurš finālā svinēja uzvaru ar rezultātu 16:8.

Par 3. vietu

Savukārt spēlē par 3. vietu līdz 10 legu uzvarai savā starpā tikās Haralds (4) un Uldis (3) un šī cīņa izvērtēs visai dramatiska, jo Uldis divas reizes spēja izvirzīties vadībā ar 4:1 un 9:5, bet Haraldam abas reizes izdevās atspēlēties un beigās arī uzvarēt izšķirošo legu svinot uzvaru spēlē ar 10:9.

Pusfināli

Ceturtdaļfināli

Astotdaļfināli

Spēles par 5. – 8. vietu

Spēles par 9. – 12. vietu