Mūsu spēlētāji rekordlielajās sacensībās Winmau Latvia Open 2019

No 23. līdz 24. novembrim Rīgas viesnīcā Bellevue Park Hotel Riga tika aizvadītas pasaules reitinga sacensības Winmau Latvia Open 2019, kurās piedalījās arī 11 mūsu kluba spēlētāji. Kopumā sacensībās piedalījās 192 kungi, 39 dāmas un 12 jaunieši.

Mūsu klubu pārstāvēja Jurijs Botvinko, Uldis Zeitmanis, Haralds Trankals, Rihards Vosulis – Grigulis, Aleksandrs Līgotnis, Vladislavs Stebunovs, Kirils Staruhins, Edgars Ziemulis, Atis Bialkovskis, Juris Straubergs un Zigmunds Krauklis.

Vistālāk no mūsējiem aizcīnījās Uldis un Aleksandrs ieņemot 33. vietu turnīrā. Uldis spēlē par iekļūšanu 32 labāko spēlētāju vidū ar 2:4 piekāpās Kristapam Mickus, bet iepriekšējās divās kārtās svinēja uzvaras ar 4:0. Aleksandram pirmā kārta bija brīva, bet nākamajā ar 4:0 tika pārspēts oponents no Anglijas. Savukārt trešajā kārtā ar 2:4 tika atzīts Candido Villar pārākums.

Līdz 65. vietai aizcīnījās Juris un Edgars. Juris pirmajā kārtā ar 4:0 pārspēja Heikki Pispala, bet nākamajā ar 0:4 atzina Arūna Čipļa pārākumu. Edgars pirmajā kārtā ar 4:3 pārspēja Denis Novikov, bet otrajā kārtā ar 2:4 piekāpās igaunim Andres Paal.

Savukārt pārējiem neizdevās pārvarēt sacensību pirmo kārtu ieņemot 129. vietu. Jurijs pirmajā kārtā ar 0:4 piekāpās Rihardam Tomašickim, Haralds ar 1:4 piekāpās Simon Tuplin, Rihards ar 2:4 piekāpās Tomasam Alsinam, Vladislavs ar 0:4 piekāpās Dale Gadsby, Kirils ar 2:4 piekāpās Janne Palomaki, Atis ar 1:4 piekāpās nākamajam finālistam Aleksey Kadochnikov un Zigmunds ar 1:4 atzina Guntara Stipina pārākumu.

Savukārt svētdien pāru sacensībās no mūsu kluba spēlēja Uldis un Jurijs, kuri sacensību otrajā kārtā ar 0:4 atzina oponentu no Vācijas pārākumu un ierindojās 33. vietā no 79 kungu pāriem.