Mūsu spēlētāju panākumi Irlavas Kausā 2019

21. septembrī tika aizvadīts MEGOGO Darts reitinga sacensību posms Irlavas kauss 2019 uz kuru bija ieradušies arī astoņi mūsu kluba pārstāvji Valters Melderis, Uldis Zeitmanis, Zigmunds Krauklis, Edgars Ziemulis, Rihards Vosulis – Grigulis, Juris Straubergs, Kirils Staruhins un Žanis Buklovskis.

76 kungu konkurencē augstākais rezultāts no mūsējiem padevās Uldim, kurš spēlē par iekļūšanu ceturtdaļfinālā ar 3:4 piekāpās Gatim Ozolam ieņemot 9. vietu turnīrā. Pirms tam Uldis ar 4:1 pārspēja Latvijas izlases spēlētāju Kristapu Mickus un ar 4:0 Aleksandru Kalderauski. Apakšgrupā Uldim otrā vieta ar 3 uzvarām un vienu zaudējumu.

Līdz 17. vietai spēja aizcīnīties Žanis, Juris, Valters un Edgars. Žanis ar 2:4 piekāpās Aivaram Šutkam, bet izslēgšanas spēļu pirmā kārta bija brīva, jo ar četrām sausām 3:0 uzvarām tika ieņemta pirmā vieta apakšgrupā.
Valters ar 2:4 piekāpās Armandam Tīmam. Arī Valteram pirmā kārta bija brīva jo ar 4 uzvarām tika ieņemta pirmā vieta apakšgrupā.

Edgars ar 0:4 atzina Ivara Šķestera pārākumu, bet vienu kārtu iepriekš ar 4:2 pārspēja Aleksu Nadjaku. Apakšgrupā Edgaram 3. vieta ar divām uzvarām un tik pat zaudējumiem.

Juris ar 1:4 piekāpās Latvijas izlases spēlētājam Laimonim Naglim, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 4:3 pārspēja citu mūsu kluba spēlētāju Kirilu Staruhinu. Apakšgrupā Jurim otrā vieta ar 1 uzvaru un 2 zaudējumiem.
Kirils pēc zaudējuma Jurim ieņēma 33. vietu turnīrā, bet apakšgrupā tika ieņemta 3. vieta ar divām uzvarām un diviem zaudējumiem. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā zaudējumu piedzīvoja arī Rihards ar 0:4 atzīstot Arūna Čipļa pārākumu. Rihardam apakšgrupā 3. vieta ar vienu uzvaru un diviem zaudējumiem.

Savukārt Zigmundam pie uzvarām apakšgrupu spēlēs tikt neizdevās un tālāk cīņa bija jāturpina gandarījuma turnīrā, kur pirmajā kārtā ar 1:2 tika atzīts Roberta Lieģa pārākums. Zigmundam 65. vieta turnīrā.