Mūsu spēlētāju panākumi Priekules Kausā 2019

24. un 25. augustā tika aizvadīts kārtējais MEGOGO darts reitinga sacensību posms Priekules Kauss 2019, kurā piedalījās arī deviņi mūsu kluba pārstāvji. Dāmu konkurencē startēja Ieva Brikmane – Buklovska, bet kungu konkurencē Žanis Buklovskis, Valters Melderis, Edgars Ziemulis, Zigmunds Krauklis, Uldis Zeitmanis, Rihards Vosulis – Grigulis, Juris Straubergs un Kirils Staruhins.

24. un 25. augustā tika aizvadīts kārtējais MEGOGO Darts reitinga sacensību posms Priekules Kauss 2019, kurā piedalījās arī deviņi mūsu kluba pārstāvji. Dāmu konkurencē startēja Ieva Brikmane – Buklovska, bet kungu konkurencē Žanis Buklovskis, Valters Melderis, Edgars Ziemulis, Zigmunds Krauklis, Uldis Zeitmanis, Rihards Vosulis – Grigulis, Juris Straubergs un Kirils Staruhins.

Dāmu individuālo sacensību apakšgrupu spēlēs Ievai viena uzvara un trīs zaudējumi, bet ar to pietika, lai kvalificētos izslēgšanas spēlēm. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Ieva ar 4:0 pārspēja Helēnu Brūnu, bet ceturtdaļfinālā ar 2:4 piekāpās Latvijas izlases spēlētājai Andai Seimanei ieņemot 5. vietu turnīrā. Šis gan Ievai izrādījās pēdējais turnīrs šosezon, jo Ievai tika konstatēts krustenisko saišu plīsums, kas nozīmēja operāciju un aptuveni 9 mēnešu rehabilitācijas kursu pirms vispār varēs atkārtoti ķerties pie šautrām.

Savukārt dāmu pāru sacensībās Ieva duetā ar savu bijušo pārinieci Sandiju Andresoni izcīnīja bronzas godalgas.
Kungu individuālajās sacensībās līdz 9. vietai spēja aizcīnīties Valters, Edgars un Uldis.

Valters cīņā par ceturtdaļfinālu ar 2:4 piekāpās Igaunijas izlases spēlētājam Andres Paal, bet pirms tam ar 4:3 pārspēja Guntaru Stari un ar 4:1 Oskaru Ancelānu. Apakšgrupā Valteram 3 uzvaras un 2 zaudējumi.

Edgars spēlē par iekļūšanu ceturtdaļfinālā ar 0:4 piekāpās Latvijas izlases spēlētājam Aigaram Strēlim, bet pirms tam ar 4:1 pārspēja Gunāru Zommeru un ar 4:3 Juri Alužānu. Apakšgrupā Edgaram 3 uzvaras un 2 zaudējumi.

Savukārt Uldis ceļā uz ceturtdaļfinālu ar 3:4 piekāpās citam Latvijas izlases spēlētājam Kristapam Mickus, bet pirms tam ar 4:1 pārspēja gan Marģeru Vazdiķi, gan Romānu Barkusu. Apakšgrupā Uldim 4 uzvaras un 1 zaudējums.

Mūsu kluba līderis Žanis šoreiz tika apstādināts 17. vietā, kad ar 3:4 piekāpās Lietuvas izlases spēlētājam Gintaram Nagevičius. Pirms tam Žanis ar 4:1 pārspēja Gunāru Ozoliņu. Žanim apakšgrupā 3 uzvaras un 2 zaudējumi.

Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Rihards ar 2:4 piekāpās Gatim Ozolam, Juris ar 0:4 atzina juniora Ralfa Laumaņa pārākumu, bet Kirils Strauhins ar 0:4 atzina Igaunijas izlases spēlētāja Erki Selling pārākumu un visi ieņēma 33. vietu. Apakšgrupā Rihardam 2 uzvaras un 3 zaudējumi, Juris svinēja 3 uzvaras un piedzīvoja 2. zaudējumus tāpat kā Kirils.

Zigmunds apakšgrupā svinēja vienu uzvaru un piedzīvoja 4 zaudējumus. Diemžēl sliktāka legu attiecība neļāva kvalificēties izslēgšanas spēlēm. Ari gandarījuma turnīrs Zigmundam nebija sekmīgs, jo pirmajā kārtā piedzīvots zaudējums 1:2.

Kungu pāru sacensībās no mūsējiem piedalījās tikai Žanis, kurš duetā ar Laimoni Nagli izcīnīja bronzas godalgas. Apakšgrupās Žanis ar Laimoni pārliecinoši ar 4:0 un 4:1 pārspēja savus oponentus kvalificējoties izslēgšanas spēlēm. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 4:0 tika pārspēti Circenis un Lieģis, bet ceturtdaļfinālā ar 4:3 Aivars Šutka un Rihards Tomašickis. Savukārt pusfinālā ar 1:4 tika atzīts nākamo čempionu igauņu Andres Paal un Raido Kruusvee pārākums.