Valteram piektā vieta Kandavas Kausā 2019

26. oktobrī tika aizvadīts MEGOGO Darts reitinga sacensību posms Kandavas kauss 2019, kurā piedalījās septiņi mūsu kluba pārstāvji – Žanis Buklovskis, Juris Straubergs, Valters Melderis, Kirils Staruhins, Uldis Zeitmanis, Edgars Ziemulis un Zigmunds Krauklis.

Teicams rezultāts padevās Valteram, kurš spēja izcīnīt piekto vietu 79 kungu konkurencē. Ceturtdaļfinālā Valters ar 1:4 piekāpās Jānim Kalniņam, bet līdz tam ar 4:0 tika pārspēts Sigitas Kvajauskas, ar 4:2 Ralfs Lieģis, bet izslēgšanas spēļu pirmā kārta bija brīva jo pēc četrām sausām uzvarām ar 3:0, apakšgrupā tika ieņemta pirmā vieta.

Savukārt līdz 17. vietai aizcīnījās Žanis un Uldis. Žanim pirmā izslēgšanas spēļu kārta bija brīva, jo apakšgrupā tika ieņemta pirmā vieta ar 3 uzvarām un 1 zaudējumu. Izslēgšanas spēļu otrajā kārtā ar 2:4 tika atzīts Ilvara Drauļa pārākums. Savukārt Uldis izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 4:2 pārspēja Aivaru Šutku, bet nākamajā kārtā ar 1:4 piekāpās Gatim Ozolam. Apakšgrupā Uldis ieņēma 3. vietu ar trīs uzvarām un vienu zaudējumu dēļ sliktākas legu attiecības.

Vēl izslēgšanas spēlēm kvalificējās arī Kirils, kurš pirmajā kārtā ar 2:4 piekāpās Ivaram Šķesteram, bet apakšgrupā ar divām uzvaram un tikpat zaudējumiem 3. vieta. Rezultātā Kirilam 33. vieta turnīrā.

Savukārt Juris, Edgars un Zigmunds izslēgšanas spēlēm nekvalificējās. Jurim ar 2 uzvarām un tik pat zaudējumiem ceturtā vieta grupā, bet gandarījuma turnīrā zaudējums pirmajā kārtā ar 0:2. Edgaram ar 1 uzvaru un 3 zaudējumiem ceturtā vieta grupā, bet gandarījuma turnīrā zaudējums pusfinālā. Savukārt Zigmundam ar 1 uzvaru un 3 zaudējumiem piektā vieta apakšgrupā, bet gandarījuma turnīrā zaudējums otrajā kārtā ar 1:2.