Žanim sudrabs Liepājas Kausā 2019

Liepājas Olimpiskā Centra manēžā 9. novembrī tika aizvadīts MEGOGO Darts reitinga sacensību posms Liepājas Kauss 2019, kurā mūsu klubu pārstāvēja septiņi spēlētāji – Žanis Buklovskis, Kirils Staruhins, Rihards Vosulis – Grigulis, Edgars Ziemulis, Juris Straubergs, Valters Melderis un Uldis Zeitmanis.

Teicams rezultāts padevās mūsu kluba līderim Žanim, kurš jau trešo reizi šosezon spēlēja finālā. Šoreiz gan ar 3:5 tika atzīts izlases komandas biedra Kristapa Mickus pārākums. Līdz tam Žanis ar 5:4 pārspēja Jāni Puško, ar 4:1 Gunāru Ozoliņu, Aivi Konstantinoviču un Ilvaru Drauli un ar 4:0 Jāni Prūsi. Apakšgrupā Žanim 1. vieta ar trīs uzvarām un vienu zaudējumu.

Valters un Edgars spēja aizcīnīties līdz 9. vietai. Valters spēlē par ceturtdaļfinālu ar 2:4 piekāpās nākamajam čempionam Kristapam Mickus, bet līdz tam ar 4:0 pārspēja kluba biedru Rihardu un Vilmaru Melderi. Apakšgrupā Valteram 2. vieta ar trīs uzvarām un vienu zaudējumu. Edgars ar 2:4 piekāpās Arūnam Čiplim, bet līdz tam ar 4:2 pārspēja Mareku Gražuli un Erikas Mačiunas. Edgaram apakšgrupā 2. vieta ar trīs uzvarām un vienu zaudējumu.

Līdz 17. vietai turnīrā aizcīnījās Kirils, Juris un Rihards. Rihards pirms zaudējuma Valteram ar 4:3 pārspēja Andri Medni, bet apakšgrupā tika ieņemta 1. vieta ar četrām uzvarām tik pat spēlēs. Juris izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 4:0 pārspēja Gunāru Zommeru un nākamajā kārtā ar 1:4 piekāpās Kristapam Mickus, bet apakšgrupā ar divām uzvarām un tik pat zaudējumiem ieņēma 2. vietu. Tikmēr Kirils izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 4:1 pārspēja Armandu Pļaviņu un nākamajā kārtā ar 2:4 piekāpās Arūnam Čiplim, bet apakšgrupā ar divām uzvarām un tik pat zaudējumiem ieņemta 3. vieta.

Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Uldis ar 2:4 piekāpās Jānim Kupšim ieņemot 33. vietu turnīrā. Apakšgrupā Uldis ar divām uzvarām un tik pat zaudējumiem ieņēma 3. vietu.