Spēlējam šautras Pepsi centrā!!!

15. septembrī atklājām jaunu šautriņu mešanas centru Pepsi Centrs telpās Uzvaras buvārī 10, Rīgā. Pašlaik pieejami četri mērķi, bet plānojam paplašināties līdz vismaz sešiem mērķiem.

Sākot ar 22. septembri šeit tiks aizvadīts mūsu kluba organizētās reitinga sacensības, bet jau no 2021. gada plānojam organizēt atsevišķas reitinga sacensības dāmām, kā aŗi iedalīt kungu sacensības PRO un Hobija līgās, lai piesaistītus jaunus spēlētājus klubam un šautriņu mešanas sporta veidam, kā tādam.

Pepsi Centrs telpās ir iespējams uzspēlēt šautras centra darba laikā:

  • pirmdienās no 12:00 – 17:00
  • otrdienās, trešdienās un ceturtdienās no 12:00 – 22:00 (turnīrs no 19:30)
  • piektdienās un sestdienās no 12:00 – 01:00
  • svētdienās no 12:00 – 21:00

Ja ir savas šautras, tad droši var nākt un mest bez maksas, tikai paņem jebkādu dzērienu bārā un uz priekšu. Savukārt, ja pašiem nav savas šautras, tad tās būs iespējams izīrēt boulinga recepcijā.

Plānojam nākotnē organizēt iepazīšanās dienas ar šautriņu mešanas sporta veidu gan pieaugušajiem gan jauniešiem un pirmais šāds pasākums notiks jau oktobrī. Precīzāka informācija vēl sekos.

Liels paldies Pepsi Centra vadībai un darbiniekiem par atsaucību un pretīmnākšanu izveidojot teicamu (labāko) vietu šautriņu mešanai Rīgā, kuru var apmekllēt gan pieaugušie, gan jaunieši.

Tiekamies jaunajā šautru centrā – Pepsi centrā.