Trīs mūsu spēlētāji iekļauti Latvijas izlases sastāvā startam Eiropas Kausā

Latvijas Darts Organizācija kādu laiku atpakaļ jau ir nosaukusi Latvijas izlases sastāvus dalībai 2022. gada Eiropas Kausā, kurš šogad notiks Spānijas pilsētā Gandijā. Un nu jau regulāri mūsu spēlētāji tiek iekļauti gan izlases kandidātu sarakstā gan arī tiek iekļauti pamatsastāvā.

Šogad vietu izlase sastāvā izcīnīja trīs mūsu spēlētāji – Valters Melderis kungu konkurencē un Ieva Brikmane-Buklovska un Sandija Andersone dāmu konkurencē.

Valteram šī ir pirmā reize, kad viņš tiek iekļauts izlases sastāvā un pārstāvēs Latviju gan Baltijas Kausa sacensībās, gan aŗi Eiropas Kausā. Iepriekš Valters bija iekļauts izlases kandidātos cīņai par vietu 2020. gada izlasē, bet tad viss tika pārtraukts pandēmijas dēļ.

Sandija līdz šim ir tikusi iekļauta kandidātos uz vietu 2017., 2018., 2020 un 2022. gada izlasēs. Tāpat viņa ir kandidējusi uz vietu izlasē vēl labu laiku iepriekš, bet diemžēl šo informāciju nav iespējams atrast. Sandija vieu reizi līdz šim ir biju iekļauta izlases sastāvā 2017. gadā. Bet tad izlase piedalījās tikai Baltijas Kausā bet uz Pasaules kausu Japānā nedevās nesamērīgo izmaksu dēļ.

Ieva iepriekš izlasē izcīnīja vietu 2008. gadā, kad Latviju pārstāvēja Eiropas Kausā Dānijā un bija pirmā no dāmām, kura Baltijas kausā izcīnīja visus iespējamos zeltus tā gada Baltijas kausā. Tādējādi Ievai šī ir otrā reize, kad viņa pretendē uz vietu izlasē un otrā reize kad ir iekļauta izlases sastāvā.

lepojamies ar mūsu kluba spēlētāju sasniegumiem un lai viss izdodas Eiropas kausā.