Mūsu pirmā komanda uzvar Latvijas komandu čempionāta regulārajā sezonā

Latvijas komandu čempionāta regulārajā sezonā no mūsu kluba startēja trīs kungu komandas, bet mūsu dāmas izveidoja kopēju komandu ar Irlavas un Vecpiebalgas klubu dāmām. Regulārās sezonas laikā tika izspēlēts četru apļu turnīrs, kurā triumfēja mūsu pirmā komanda – Rihards Vosulis – Grigulis, Juris Straubergs, Sandis Dūks un Haralds Trankals.

Otrajā kungu komandā startēja Edgars Ziemulis, Kirils Staruhins, Anatolijs Žukovs un Jurijs Botvinko, kuru pēc trešā posma aizstāja Valters Melderis. Tikmēr trešajā komandā startēja Andris Soroka, Rolands Garonskis, Atis Bialkovskis un Kaspars Dubra, bet divos posmos Andri aizstāja Žanis Buklovskis.

Savukārt dāmu konkurencē startēja Sandija Andersone, Ieva Brikmane-Buklovska, Sandra Alenčika (DK Irlava) un Avelīna Lāce (ŠMK Vecpiebalga), bet vienā posmā Sandiju aizstāja Zanda Akmene (ŠMK Vecpiebalga).

Kungu kopvērtējumā pirmo vietu regulārajā sezonā izcīnīja mūsu pirmā komanda, kuri no 24 spēlēm zaudējumus piedzīvoja tikai divās. Mūsējie dominēja arī statistikas rādītājos. Augstākais vidējais turnīra rādītājs – 60,03 kā arī augstākais vidējais vienā spēlē – 71,29. Tāpat mūsējiem ir labākā vinnēto legu attiecība – 71% (211 no 297). Tādējādi mūsu pirmā komanda Latvijas komandu čempionāta izslēgšanas spēļu kārtā ir izsēta ar 1. numuru un pirmajā spēlē tiksies ar 16. vietas ieguvēju Priekuli 2.

Mūsu otrajai komandai sākums bija diezgan smagnējs dēļ kā neizdevās kvalificēties Baltijas kausa sacensībām, bet beigās regulārā sezona ir noslēgta 7. vietā, kas izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā pretī dod 10. vietā esošo Saldus Darts komandu. Jāmin arī ka pēdējā 4. posmā mūsu komandai nācās spēlēt trīs spēlētāju sastāvā un ar visu to spējām izcīnīt 4 uzvaras šajā posmā.
Mūsu kungu trešā komanda, pateicoties vienai uzvarai trešajā posmā un divām uzvarām noslēdzošā posmā, spēja izrauties no pēdējās pozīcijas un sezonas noslēgumā ieņēma 20. vietu. Taču izslēgšanas spēlēs nevarēs piedalīties jo tām kvalificējas tikai 16 labākās komandas.

Lai gan dāmu konkurencē mūsu meitenes visu sezonu cīnījās par pirmo pozīciju, tad pēdējā posmā nedaudz pietrūka veiksmes un rezultātā trešā vieta regulārajā sezonā. Izslēgšanas spēles par galveno sezonas titulu mūsu dāmas sāks no pusfināla cīnoties ar Bams The Storm komandu.

Fināla sacensības 17. decembri tiks aizvadītas Bauskas stadiona telpās un no tām tiks nodrošināta arī video tiešraide Latvijas Darts Organizācijas Youtube kanālā.