Mūsu spēlētājiem medaļas LDO Latvijas Kausā 2022

No 3. līdz 4. decembrim Rīgas viesnīcā Bellevue park Hotel Riga tika aizvadītas 2022. gada sezoans noslēdzošās Latvijas Darts virslīgas sacensības LDO Latvijas Kauss. Mūsu klubu šajā sacensībās pārstāvēja 12 spēlētāji – Sandija Andersone, Ieva Brikmane – Buklovska, Valters Melderis, Rihards Vosulis – Grigulis, Sandis Dūks, Juris Straubergs, Kristiāns Brants, Haralds Trankals, Rolands Garonskis, Kirils Staruhins, Andris Soroka un Kaspars Dubra.

Individduāli augstākais sasniegums padevās Sandijai, kura dāmu finālā ar 1:5 piekāpās izlases komandas biedrenei Marijai Ružānei un izcinīja sudraba godalgas. Savukārt Ieva tia pašai Marijaipiekāpās ļoti spraigā pusfinālā ar 3:4 un izcinīja bronzas godalgas.

Kungu konkurencē A divīzijā pie bronzas godalgas tika Rihards pusfinālā ar 5:6 piekāpjoties Armandam Tīmam. Savukārt Valters šoreiz apstājās ceturtdaļfinālā ar 4:6 piekāpjoties Aigaram Strēlim. Juris ar Sandi šoreiz palika bez uzvarām un nekvalificējās izslēgšanās spēlēm.

Tikmēr B divīzijā šoreiz mūsējie netika tālāk par 17. vietu līdz kurai aizcīnījās Haralds un Kirils. Savukārt līdz 33. vietai aizcīnījās Andris un Rolands. Tā, kā Andris ar Rolandu zaudēja pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā, tad abi varēja pievienoties gandarijuma turnīra izspēei, kas Rolandam bija ļoti veiksmīga un rezultātā kabatā gandarījuma turnīra uzvarētāja tituls, bet Andirm trešā vieta. Savukārt Kristiāns ar Kasparu nekvalificējās izslēgšanas spēlēm.

Svētdienas pāru sacensībās labākais rezultāts padevās Valteram ar Rihardu, kuri finālā spraigā cīņā ar 3:4 piekāpās Laimonim Naglim un Aivaram Šutkam un izcīnīja sudraba godalgas. Tikmēr dāmu konkurencē Sandija ar Ievu izcīnīja bronzas godalgas pusfnālā ar 1:4 piekāpjoties nākamajām uzvaretājām Helēnai Glelgu un Laimai Upeniecei.

Vēl no mūsējiem līdz 5. vietai aizcīnījās Sandis Dūks duetā ar Ronaldu Mežalu, bet 9. vietā ierindojās Haralds ar Juri.

Sīkāka informācija un rezultāti atrodami Latvijas Darts Organizācijas mājas lapā.