Adrians Djačuks spēcīgākais “velna duča” turnīrā

Liktenis bija lēmis, ka 18. aprīlī pepsi turnīrā tiksies tieši 13 spēlētāji, jeb kā tautā saka – velna ducis. Visi kā viens gatavi iziet cauri peklei, lai triumfētu, taču tas izdosies tikai vienam!

Šoreiz ar platāko smaidu kamerā vērās Adrians Djačuks. Grupu spēles Adrianam nepadevās tās vieglākās. Vispirms zaudējums Uldim Zeitmanim. Tad Adrians attapās ar muguru pret sienu mačā pret Rolandu Garonski, jo nonāca iedzinējos ar 1 pret 3. Bet kad atkāpšanās ceļa vairs nav, tad ir tikai ceļš uz priekšu. Trīs legi pēc kārtas, nepielaižot Rolandu ne tuvumā mačbultai un durvis uz play-off ir vaļā.

Līdz finālam Adrians neatdeva ne legu. Piedevām pusfinālā, kurš bija pagājušās nedēļas fināla atkārtojums pret Ingu Bergmani, iemeta varenu 85.08 vidējo! (21; 16; 16 šautras).

Finālā pretī stājās mūžam sīkstais Sandis Dūks. Fināls, kā jau bieži gadās, nedod rokām tādu vaļu mest kā pusfināls. Abi spēlētāji “uzkārās” uz dubultajiem otrajā legā. Taču Sandis bija tas, kurš spēja to uzvarēt. Itin drīz jau Sandis bija vadībā ar 3:2. Adrians gan atkal parādīja ka spēlē vislabāk, kad jau ūdens smeļas mutē. 2 legi pēc kārtas, nepielaižot Sandi pie dubultajiem un triumfs turnīrā!

Fināls: Adrians Djačuks (62.30) 4:3 Sandis Dūks (57.07)

Pēc zaudētiem pusfināliem pēc bronzas tīkoja Žanis Buklovskis un Ingus Bergmanis. Lai gan sākums lēns, bet spēles gaitā Žanis ieskrējās un pamanījās uzvarēt spēli pa tīro.

Bronzas spēle: Žanis Buklovskis (56.36) 3:0 Ingus Bergmanis (49.72)

Gandarījuma turnīra braketi šoriez pamanījās izlavierēt Kārlis Zeidaks. Abās uzvarās pretiniekiem neizdevās aizķert ne legu.

Gandarījuma turnīra fināls: Kārlis Zeidaks (54.65) 2:0 Edvards Legzdiņš (50.89)

Statistika

  • Turnīra kopējais augstākais vidējais: 59,74 – Haralds
  • Vienas spēles augstākais vidējais: 66,64 – Lukasz
  • 100+ punkti: 27 – Sandis
  • 140+ punkti: 8 – Adrians, Ingus
  • 180 jeb maksimumi: 2 – Adrians, Haralds
  • Ātrākais legs: 16. šautra – Adrians
  • Augstākais nobeigums: 136 – Uldis

Dartconnect

Gandarījuma turnīrs