Aprīlis iesākas ar Valtera uzvaru Pepsi Darts turnīrā

Sākot jaunu mēnesi pepsi centrā pulcējās 19 šautriņu metēji, lai noskaidrotu kura vārds šoreiz tiks celts augstos godos!

No ne tik ierastiem dalībniekiem ar savu klātbūtni pagodināja Nils Idzons, Raimonds Stumburs un Kaspars Kalējs.

Joku mēneša sākumā Ogres #1 Valteram Melderim stāties pretī nebija joka lieta. Valters turnīru iesāka ar valsi caur grupas fāzei, neatdodot pretiniekiem ne legu. Savu varējumu turpināja demonstrēt arī izslēgšanas spēlēs.

Īpaši spēcīgs Valteram padevās ceturtdaļfināls, kurā viņš neatstāja cerības Edgaram Ziemulim, metot ar vidēji 90.18 punktiem gājienā!

Finālā izaicinājuma cimdu pretī meta Žanis Buklovskis. Lai gan Žanis pamanījās paņemt pirmo legu, Valters atbildēja ar 3 legiem pēc kārtas. Žanis gan nebija noskaņots padoties un uzlika spiedienu, samazinot legu starpību līdz minimumam. Bet jau nākamajā legā Valters pielika punktu spēlei nodzēšot 501 punktu ar 14 izmestām šautrām!

Fināls: Valters Melderis (74,07) 4:2 Žanis Buklovskis (65,33)

Bronzas finālā Rihards Vosulis – Grigulis tikās ar Harladu Trankalu. Lai gan Haralds bija vadībā ar 3:2, taču pēdējos divos legos nespēja ielādēt pietiekami daudz punktus lai tiktu līdz mačbultai un Rihards paņēma trešo pleķi.

Bronzas spēle: Rihards Vosulis – Grigulis (61,47) 3:2 Haralds Trankals (59,32)

Gandarījuma turnīra uzvarētāja gods šoreiz viesim no Vecpiebalgas šautru kluba – Kasparam Kalējam. Grupu spēlēs Kasparu pievīla dubulto realizācija, bet gandarījuma turnīrā viņš spēja sevi saņemt rokās un uzvarēja 3 mačus ar kopējo legu attiecību 6:0, finālā apspēlējot karaoke karali Andri Soroku.

Gandarījuma turnīra fināls: Kaspars Kalējs (71,57) 2:0 Andris Soroka (57,43)

Statistika

  • Turnīra kopējais augstākais vidējais: 77.50 – Valters
  • Vienas spēles augstākais vidējais: 90.18 – Valters
  • 100+ punkti: 46 – Valters
  • 140+ punkti: 14 – Žanis
  • 180 jeb maksimumi: 3 – Valters
  • Ātrākais legs: 13. šautra – Rihards
  • Augstākais nobeigums: 124 – Valters

Dartconnect

Gandarījuma turnīrs