Ingus Bergmanis plūc uzvaras laurus Pepsi Darts turnīrā

Uz 11. aprīļa turnīru Pepsi centrā sapulcējās 18 šautru operatori, kuri nedēļas otrajā dienā vēlējās būt pirmajā vietā!

Par pozitīvo pārsteigumu sev un citiem parūpējās Ingus Bergmanis, kurš pepsi turnīros netiek manīts tik bieži kā gribētos. Bet ja jau ir ieradies, tad ieradies pēc augstākā kaluma.

Lai gan no grupu turnīra fāzē uzvaras un zaudējumi tika dalīti uz pusēm, play-off tādas vaļības nevar atļauties. Un tādas arī netika pieļautas.

Bergmanis izslēgšanas spēlēs Vladislavu, Juri un Edgaru piespieda samierināties ar zaudējuma rūgtumu. Līdz ar to tika sasniegts fināls, kurā bija iespēja atriebties Adrianam Djačukam par zaudējumu grupā.

Fināls izvērtās ļoti saspringts, jo nevienam no spēlētājiem nesekmējās savākt lielo punktu ražu. Tas nozīmē tikai to, ka vēl lielāks uzsvars kā parasti bija jāliek uz legu noslēgumiem. Kamēr Adrians bija izšķērdīgs, Bergmanis prata izmantot 27% jeb 4/15 noslēguma iespējām un triumfēt finālā!

Fināls: Ingus Bergmanis (57.62) 4:2 Adrians Djačuks (56.61)

Cīņa par trešo vietu norisinājās starp Sandi Dūku un Edgaru Ziemuli. Spēli labāk iesāka Sandis, tostarp iemetot maksimumu legā, kurš deva viņam vadību ar 2:1. Drīz vien gan svaru kausi nosvērās Edgaram par labu un viņš reģistrēja 3 legus pēc kārtas, lai noslēgtu spēli savā labā.

Bronzas spēle: Edgars Ziemulis (58.79) 4:2 Sandis Dūks (59,50)

Gandarījuma turnīra uzvarētāja gods netika nevienam no latviešiem, bet gan bieži pepsi turnīros manītajam Lukasz Mendyk no Polijas. Lai gan nācās pacīnīties pašam ar sevi legu noslēgumos, tomēr izdevās uzvarēt Edvardu Legzdiņu.

Gandarījuma turnīra fināls: Lukasz Mendyk (53.68) 2:0 Edvards Legzdiņš (47.11)

Statistika

  • Turnīra kopējais augstākais vidējais: 59,74 – Haralds
  • Vienas spēles augstākais vidējais: 66,64 – Lukasz
  • 100+ punkti: 27 – Sandis
  • 140+ punkti: 8 – Adrians, Ingus
  • 180 jeb maksimumi: 2 – Adrians, Haralds
  • Ātrākais legs: 16. šautra – Adrians
  • Augstākais nobeigums: 136 – Uldis

Dartconnect

Gandarījuma turnīrs