Edgaram Barbejam triumfs Pepsi darts turnīrā

Vasarai tuvojoties beigu galam uz Pepsi darts turnīru bija sabraukuši 16 spēlētāji. Kā jau vienmēr, lai turnīra gaitā noskaidrotu kurš šodien būs spēcīgākais.

Šoreiz par uzvarētāju kļuva neviens cits kā viens no turnīra nesanākajiem dalībniekiem Edgars Barbejs.

Edgars pamanījās grupu turnīrā ar vieglu roku uzvarēt visas trīs spēles uzrādot perfektu uzvarēto – zaudēto legu attiecību 9:0.

Arī izslēgšnasa spēles iesāktas tikpat pārliecinoši ar 3:0 pieveicot Rolandu Garonski. Pusfinālā gan ļoti saspringtā mačā, kurā abi spēlētāji mocījās ar dubultajiem sektoriem, tikts garām Edgaram Ziemulim.

Fināls pretim deva nevienu citu kā Kasparu Mauropu. Lai gan Kaspars bija labāks metot summas jau kārtējo reizi pierādījās visiem zināmā patiesība, ka spēles uzvar dubultie! Legu noslēgumu fāzē labāks bija tieši Edgars, kurš tā arī visas spēles garumā ne reizi neatradās iedzinējos.

Fināls:

Edgars Barbejs (62,79) 4:2 Kaspars Maurops (59,69)

Bronzas spēle šoreiz Edgars Ziemulis izrādījās pārāks par Barbeju vecāko, jeb Aināru Barbeju. Gluži kā Edgara pusfinālā abi spēlētāji mocījās ar dubulto realizāciju un Ainārs nespēja realizēt krietnu čupiņu ar mačbultām. Edgars turpināja cīnīties un tas atmaksājās ar uzvaru.

Bronzas spēle:

Edgars Ziemulis (59,25) 3:2 Ainārs Barbejs (55,51)

Par spēcīgāko gandarījuma turnīrā izrādījās Juris Straubergs, kurš finālā, lai gan tikai līdz diviem legiem, bet uzmeta iespaidīgu 81,24 vidējo punktu rādītāju, pieveicot Vladislav Zhauniak.

Gandarījuma turnīra fināls:

Juris Straubergs (81,24) 2:0 Vladilav Zhauniak (63,83)

 

Statistika:

  • Turnīra kopējais augstākais vidējais: 61,26 – Edgars
  • Vienas spēles augstākais vidējais: 81,24  – Juris
  • 100+ punkti: 42 – Edgars
  • 140+ punkti: 8 –  Edgars
  • 180 jeb maksimumi: 1 –  Ainārs, Vladilav, Jānis
  • Ātrākais legs: 15. šautra – Edgars
  • Augstākais nobeigums: 160 – Edgars

Dartconnect

Gandarījuma turnīrs